Ledning

PARTNER

Jonas Liljenberg

Jonas är född 1959 i Göteborg men har bott större delen av sitt liv i Stockholm. Jonas har en Civilingenjörsexamen (Väg- och vattenbyggnad) från KTH i Stockholm. Jonas har också läst ekonomi på University of Texas i USA och på IMD i Schweiz.

Läs mer >

PARTNER

Jesper Otterbeck

Jesper Otterbeck är styrelseordförande i Springlake & Partners AB. Jesper är född i Stockholm men har bott stora delar av sitt liv utomlands, bl.a. i Singapore och USA. Jesper är född 1966 och har en Bachelor of Science examen (mechanical engineering) samt en Master of Science examen från M.I.T. i Cambridge, USA.

Läs mer >

VD

Johan Meinhardt

Johan Meinhardt är VD i Springlake & Partners AB. Johan är född 1989 i Eskilstuna men är uppvuxen i Stockholm. Johan har en civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi från KTH 2013.

Läs mer >

PARTNER

Peter Meinhardt

Peter började som nyutbildad civilingenjör arbeta på Volvo Construction Equipment 1987 i Eskilstuna. 1992 lämnade Peter en befattning som produktionsteknisk chef på Volvo CE för en ny roll som managementkonsult på Accenture (då Andersen Consulting).

Läs mer >

PARTNER

Annika Meinhardt

Annika Meinhardt startade företaget Resursteamet i Stockholm AB år 1997. Bolaget erbjöd initialt daglig verksamhet för vuxna människor med kognitiva funktionsnedsättningar. Under åren utvecklades Resursteamet genom att både stärka erbjudandet och bredda verksamheten.

Läs mer >